Hvor er magruder videregående skole?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er magruder videregående skole?
Hvor er magruder videregående skole?
Anonim

Overst Zadok A. Magruder High School er en videregående offentlig skole som ligger i Rockville, Maryland, USA. Magruder er oppk alt etter oberst Zadok Magruder, en revolusjonær krigspatriot og bonde. Han var oberst med kommando over en del av Maryland-militsen og var med på å etablere Montgomery Countys regjering i 1776.

Når begynner Gaithersburg videregående skole?

8:05 am - 14:50 p.m

Er Quince Orchard en god skole?

Quince Orchard High School er rangert som 2, 796 i den nasjonale rangeringen. Skoler er rangert etter deres prestasjoner på statlige påkrevde tester, eksamen og hvor godt de forbereder studentene til college. Les mer om hvordan vi rangerer de beste videregående skolene.

Er Poolesville High School bra?

Poolesville High er rangert som 119 i den nasjonale rangeringen. Skoler er rangert etter deres prestasjoner på statlige påkrevde tester, eksamen og hvor godt de forbereder studentene til college. Les mer om hvordan vi rangerer de beste videregående skolene.

Er Gaithersburg High School-bane åpen for publikum?

Du MÅ ha et nåværende MCRRC-medlemskap for å bruke sporet - ingen unntak. Under MCRRCs tillatte banetider, banen er STENGT for allmennheten og kan KUN brukes til MCRRC-treningsprogrammer og generell bruk av klubbmedlemmer.

Anbefalt: