Er atemoya bra for matlaging?

Innholdsfortegnelse:

Er atemoya bra for matlaging?
Er atemoya bra for matlaging?
Anonim

Den søtt syrlige atemoyaen tilfører frisk, tropisk fruktsmak til rå og kokte retter. Bruk dem i søte tilberedninger som fruktsalat, godteri, is og bakverk. De passer vakkert til delikat sjømat som reker, kamskjell og fisk, samt kylling.

Hvilken smaker bedre cherimoya eller Atemoya?

Rask sammenligning: Atemoya og cherimoya-frukter har lignende utseende og smak. Cherimoyaen er en tropisk frukt som har en søt og sur smak med en myk tekstur som er ideell for å øse ut. Atemoyaen er en hybrid av cherimoyaen og sukkereplet.

Hvorfor er cherimoya dårlig for deg?

Bivirkninger av cherimoya

Selv om cherimoya gir imponerende helsefordeler, inneholder den små mengder giftige forbindelser. Cherimoya og andre frukter i Annona-arten inneholder annonacin, et giftstoff som kan påvirke hjernen og nervesystemet (53, 54, 55).

Hva er fordelene med cherimoya?

Her er noen av helsefordelene med cherimoya:

  • Oppretthold sunt blodtrykk. Cherimoya inneholder næringsstoffer som kalium og magnesium som kan bidra til å senke blodtrykket. …
  • Reduser risikoen for kreft. …
  • Styrk immunforsvaret. …
  • Reduser betennelse. …
  • Støtt sunn fordøyelse. …
  • Maintain Eye He alth.

Er Atemoya det samme som cherimoya?

Opprinnelig fra Peru, Ecuadorog Colombia, cherimoya er en stor, grønn, lett hjerteformet frukt fra et tre som vokser til 35 fot i høyden. … Atemoyaen er en hybrid av cherimoyaen og sukkereplet. Den ser ut som cherimoya, men er mindre og kan ikke formere seg unntatt ved å pode en gren fra treet.

Anbefalt: