Hva er i duraflame-logger?

Innholdsfortegnelse:

Hva er i duraflame-logger?
Hva er i duraflame-logger?
Anonim

Duraflame fireveds fireveds Duraflame fireveds er Underwriter Laboratories (UL) klassifisert for bruk i null-klaring produserte metallpeiser og er egnet for bruk i alle typer tradisjonelt åpent ildsted. -brennende peiser. … Brannved krever forbrenningsluft for å brenne ordentlig. https://www.duraflame.com › sikkerhetstips

Short for Frequently Asked Questions - Duraflame

er laget av en vitenskapelig blanding av sagflis, voks og unike fibre. Noen interessante materialer som er testet har inkludert resirkulerte fibre som nøtteskall, frø, fruktgroper, destillerikorn og resirkulert papp. Naturlig frø legges til noen tømmerstokker for å lage knitrende lyder av en vedild.

Er Duraflame-logger giftige?

Brannstarterlogger (vanligvis kjent av merket, Duraflame) er lett tilgjengelig i huset. Disse vedkubbene er designet for å starte branner i peiser enkelt, siden de er svært brannfarlige. Hvis det svelges av hunder, kan komprimert sagflis og voksen i disse tømmerstokkene føre til en hindring av fremmedlegemer i magen.

Har Duraflame-logger kjemikalier?

Duraflame® UTENDØRS bålved er 100 % biobasert og spesielt designet og testet for steking av bålmat som marshmallows og pølser. Disse tømmerstokkene er testet av et uavhengig laboratorium og funnet å være egnet for steking av marshmallow-godbiter.

Hva er brannvedlegg laget av?

Kunstige brannveder i utgangspunktet store stearinlys. De fleste er laget av postindustriell sagflis, cellulose og voks. Fordi de er laget av resirkulerte materialer, har bålved blitt promotert som mer miljøvennlig enn vanlige vedkubber, og som produserer mindre utslipp, inkludert karbonmonoksid.

Er Duraflame-tømmerstokker miljøvennlige?

Duraflame® 6lb 100 % fornybare vedovner Nyt bekvemmeligheten og varmen til USAs nr. 1 selgende vedovn for din innendørs peis og utendørs peis eller bålplass. Denne vedkubben er laget med kun fornybare materialer for en robust brann når som helst på året med redusert miljøpåvirkning.

Anbefalt: