Hvordan fungerer oljeutskiller i kjøling?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer oljeutskiller i kjøling?
Hvordan fungerer oljeutskiller i kjøling?
Anonim

Oljeutskillere brukes på kjøleanlegg der det er vanskelig for oljen å komme tilbake fra fordamperen. … Fra reservoaret føres oljen tilbake til kompressorene ved hjelp av en mekanisk eller elektronisk oljenivåkontroll festet til kompressorens veivhus.

Hvordan fungerer en oljeutskiller?

Hvordan fungerer det? Etter at avløpsvann passerer gjennom filtre for å skille ut de største faste stoffene, ledes det inn ioljevannseparatoren for å gjennomgå behandling. I de fleste tilfeller går avløpsvannet over en rekke kamre. Disse kamrene hjelper til med å skille olje, vann og slam i tre forskjellige rom.

Hva er viktigheten av oljeutskiller i dampkompresjonskjølesystem ombord?

Oljeseparator

Alle kjølekompressorer unntatt sentrifugalkompressorer inneholder olje, som smører kompressoren og danner tetninger mellom de bevegelige delene under kompresjonen. Oljen er viktig for å oppnå høy effektivitet i kompressoren, men den påvirker varmeoverføringen i systemet negativt.

På hvilket sted i kjølesyklusen bør oljeutskilleren installeres?

På hvilket sted i kjølesyklusen skal oljeutskilleren installeres? I utløpsledningen så langt unna kompressoren som mulig.

Hvorfor er oljeutskillere vanligvis isolert?

De fleste oljeutskillere må være detisolert for å holde dem varme under på- og av-syklusene. Dette vil forhindre at kjølemediet kondenserer i dem og blander seg med oljen i sumpene.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.