Ender alina opp med mørklingen?

Innholdsfortegnelse:

Ender alina opp med mørklingen?
Ender alina opp med mørklingen?
Anonim

Til syvende og sist er Mal og Alina sluttspill. Etter tre bøker om vilje, eller vil de ikke, Alinas forlovelse med Darkling og nesten forlovelse med Nikolai, ender paret opp sammen med å drive det gamle barnehjemmet der de vokste opp i Keramzin.

Får Alina med The Darkling?

Mens hun lærer på det lille palasset, vokser Alina nærmere Darkling og danner til slutt et romantisk forhold med ham.

Kysser The Darkling og Alina i beleiring og storm?

Over den andres protester beordrer Alina Tolya og Tamar å hindre Mal i å hindre henne i å overgi seg til Darkling. Hun lover Mal at hun alltid har elsket ham og at historien deres aldri vil ta slutt, og så går til Darkling og kysser ham.

Hva skjer med The Darkling i skygge og bein?

Etter å ha forlatt Darkling for dead in the Shadow Fold, er showets helter nå på flukt. Shadow and Bone ender med Alina og Mal på et skip på vei til Ketterdam. … For å unngå oppdagelse bruker ikke Alina Grisha-kreftene sine, noe som påvirker helsen hennes negativt, omtrent som den gjorde i barndommen.

Samles INEJ og Kaz?

Noen var opprørt over at de ikke offisielt ble et par på slutten av serien, men andre var ok med det. Det var andre som satte pris på det da de to begge led av PTSD, og mange mente de trengte dethelbrede før du blir en del av et romantisk forhold.

Anbefalt: