Hvem eies argos?

Innholdsfortegnelse:

Hvem eies argos?
Hvem eies argos?
Anonim

Argos Limited, som handler som Argos, er en katalogforhandler som opererer i Storbritannia og Irland, kjøpt opp av Sainsbury's supermarkedskjede i 2016.

Hvem eies Sainsburys?

Holdingselskapet, J Sainsbury plc, er delt inn i tre divisjoner: Sainsbury's Supermarkets Ltd (inkludert nærbutikker), Sainsbury's Bank og Argos. Fra og med 2021 er den største samlede aksjonæren det suverene formuesfondet til Qatar, Qatar Investment Authority, som eier 14,99 % av selskapet.

Er Argos en del av Homebase?

Homebase, som ble kjøpt opp av det australske konglomeratet Wesfarmers tidligere i år og er i ferd med å bli transformert til Bunnings-merket, deler for tiden en kontorbygning med Argos.

Er Sainsbury's og Argos det samme selskapet?

Sainsbury's, som kjøpte Argos i 2016, sa i sin uttalelse at de 120 frittstående Argos-butikkene som ikke hadde gjenåpnet siden de ble stengt i mars nå ville stenge permanent. … I tillegg til de 150 Argos-butikkene den planlegger å åpne i supermarkedene innen 2024, planlegger den også ytterligere 150–200 innsamlingssteder.

Hvor lenge har Sainsburys egen Argos?

Sainsbury's har eid Argos siden september 2016 da Home Retail Group gikk med på å bli overtatt av supermarkedet for 1,4 milliarder pund. Supermarkedet sa at det fokuserer på å forbedre dagligvareytelsen etter at salget økte med 0,6 prcent fra april til juni.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.