Hvem behandler trombosede hemoroider?

Innholdsfortegnelse:

Hvem behandler trombosede hemoroider?
Hvem behandler trombosede hemoroider?
Anonim

I de fleste tilfeller kan din fastlege eller fastlege hjelpe deg med å håndtere hemoroider. Men hvis hemoroidene er alvorlige, kan det hende du må oppsøke en hemoroidelege, for eksempel en kolorektalkirurg eller en gastroenterolog.

Må jeg oppsøke lege for en trombosert hemoroide?

Bestill et legebesøk En hemoroide som utvikler seg raskt eller er spesielt smertefull, kan ha dannet en blodpropp inni (trombosert). Å fjerne blodproppen innen de første 48 timene gir ofte mest lindring, så be om en time hos legen din i tide.

Hvilken lege behandler trombosert hemoroide?

I de fleste tilfeller kan du oppsøke en allmennlege eller fastlegen din om symptomene på hemoroide. Hvis det oppstår komplikasjoner, kan du bli henvist til en spesialist, for eksempel en gastroenterologist eller en proktolog.

Kan en lege tømme en trombosert hemoroide?

Når en ytre hemorroide blir irritert og koagulerer (trombosert eller koagulert hemorroide), kan en lege lindre smertene dine ved å fjerne innholdet i blodproppen. Legen vil bruke en medisin for å bedøve analområdet (lokalbedøvelse). Så vil han eller hun lage et lite snitt for å drenere blodproppen.

Hjelper Preparation H tromboserte hemoroider?

Du kan kanskje lindre ubehaget fra hemoroider med noen få enkle hjemmetiltak: Påfør en reseptfri hemoroidekrem eller salve, for eksempel Preparation H. Du kan også prøve en trollhasselserviett, for eksempel Tucks.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.