Er sirkelens akkorder?

Innholdsfortegnelse:

Er sirkelens akkorder?
Er sirkelens akkorder?
Anonim

Per definisjon er en akkord en rett linje som forbinder 2 punkter på omkretsen av en sirkel. Diameteren til en sirkel anses å være den lengste korden fordi den føyes sammen med punkter på omkretsen av en sirkel. I sirkelen nedenfor er AB, CD og EF sirkelens akkorder.

Er akkord en del av sirkelen?

En akkord i en sirkel er et rett linjestykke hvis endepunkter begge ligger på en sirkelbue. … Mer generelt er en akkord et linjestykke som forbinder to punkter på en hvilken som helst kurve, for eksempel en ellipse. En korde som går gjennom en sirkels midtpunkt er sirkelens diameter.

Hvorfor er ikke akkord en del av sirkelen?

I den siste figuren,, berører ikke linjen sirkelen noe sted, derfor er den kjent som en ikke-skjærende linje. Et linjestykke som forbinder to forskjellige punkter på omkretsen av en sirkel kalles en sirkelakkord. En sirkel kan ha et hvilket som helst antall akkorder.

Er akkorder i en sirkel kongruente?

Hvis to akkorder i en sirkel er kongruente, så bestemmer de sentrale vinkler som er like i mål. Hvis to akkorder i en sirkel er kongruente, er deres avskjærte buer kongruente. To kongruente akkorder i en sirkel er like i avstand fra sentrum.

Hvor mange akkorder er det i en sirkel?

Akkorder og regioner

Hva er det maksimale antallet regioner som 6 akkorder deler en sirkel i?

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan døde pompey?
Les mer

Hvordan døde pompey?

Den 28. september ble Pompeius invitert til å forlate skipene sine og komme i land ved Pelusium. Da han forberedte seg på å gå ned på egyptisk jord, ble han forræderisk slått ned og drept av en offiser fra Ptolemaios. Hvem drepte Pompeius?

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?
Les mer

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?

Ikke-konkurrerende hemming oppstår når en inhibitor binder seg til enzymet på et annet sted enn det aktive stedet. I noen tilfeller av ikke-konkurrerende hemming, antas inhibitoren å binde seg til enzymet på en slik måte at den fysisk blokkerer det normale aktive stedet.

Kan brian mccook snakke russisk?
Les mer

Kan brian mccook snakke russisk?

McCook er ikke russisk selv, men tok flere russiske språkkurs og brukte et kassettbånd k alt «Pronounce It Perfectly» for å mestre aksenten. … Som Katya var McCook vertskap for et månedlig dragshow k alt "Perestroika" på Jacques Cabaret.