Hva skal jeg legge astroturf på?

Innholdsfortegnelse:

Hva skal jeg legge astroturf på?
Hva skal jeg legge astroturf på?
Anonim

Du trenger en jevn base å legge kunstgresset ditt på. Spred omtrent 1-½ tommer med byggsand i området for å lage en jevn overflate, bruk en landskapsrive for å fordele den jevnt. Deretter komprimerer du sanden med en tamper eller 2X2 stykke kryssfiner og en gummihammer til den er fast og jevn.

Hva legger du kunstgress på?

Kunstgress kan legges oppå betong så lenge det er jevnt og klarer å drenere vannet riktig. Men uansett om betongen er jevn eller ikke, anbefaler vi å bruke et underlag for å sikre at kunstgresset ditt blir tatt vare på på best mulig måte.

Hva er den beste basen for Astroturf?

Forberedelse. For jord anbefales et egnet, stabilt underlag – du bør alltid installere kunstgresset ditt på en aggregat og skarp sandbase. Pass på at du fjerner 60-80 mm jord før du legger ned underlaget og nytt kunstgress, da dette vil resultere i en perfekt installasjon.

Hvilket underlag legger du under kunstgress?

Hvis du legger kunstgress på en eksisterende overflate, for eksempel betong, vil vi på det sterkeste anbefale at du legger et skumunderlag. Dette er fordi det vil maskere eventuelle klumper eller ujevnheter i den eksisterende overflaten som uten skumunderlag ville vært synlig gjennom den ferdige kunstgressplenen.

Hva kan jeg legge under kunstgress for å lage detmykere?

Vi anbefaler legge skarp sand til en tykkelse på 10/15 mm. Sanden er bare der for å blende toppen av underlaget, så det bør være fast. (Granittstøv er også et alternativ hvis du ikke får tak i skarp sand) I kubikk bulk bag bør dekke mellom 20/25 kvadratmeter.

Anbefalt: