Vær sann til deg selv?

Innholdsfortegnelse:

Vær sann til deg selv?
Vær sann til deg selv?
Anonim

Meaning of To Your Own Self Be True Den første meningen er at noen bedre kan bedømme seg selv om han har gjort det han burde eller kunne ha gjort. Den andre betydningen er at man må være ærlig i sine måter og forhold. Den tredje meningen er at man alltid må gjøre det rette.

Hva er sitatet til ditt eget jeg være sant fra?

'To your own self be true' er en linje fra akt 1 scene 3 av Shakespeares skuespill, Hamlet. Det blir t alt av kong Claudius' sjefsminister, Polonius, som en del av en tale der han gir sønnen Laertes sin velsignelse og råd om hvordan han skal oppføre seg mens han er på universitetet.

Hvem forteller Polonius til deg selv om det er sant?

Laertes: Mest ydmykt tar jeg avskjed, min herre. «To your own self be true» er Polonius sitt siste råd til sønnen Laertes, som har det travelt med å sette seg på neste båt til Paris, hvor han vil være i sikkerhet fra hans fars langdrykkede taler [se VERKEN EN LÅNTAKER ELLER EN LÅNGIVER VÆRE].

Hvem laget uttrykket for å være sann?

Fra en monolog levert av karakteren Polonius i akt I Scene III av Hamlet av William Shakespeare.

Hva mener Polonius med at du skal være sann?

Med det i bakhodet, må jeg si at Polonius, hvis han virkelig mener noe med disse ordene i det hele tatt (hele talen er en lang klisje), betyr å være tro mot dine egne ambisjon. Han støtter en konge og dronning som lever etter denne ideen og tar valg for å fremme sitt eget beste og nå sine egne mål.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.