Vil spencer og leila komme sammen igjen?

Innholdsfortegnelse:

Vil spencer og leila komme sammen igjen?
Vil spencer og leila komme sammen igjen?
Anonim

I begynnelsen av All American sesong 3, Spencer er fortsatt sammen med Layla Keating etter noen steinete flekker og en psykisk helsekrise for Layla sporet nesten av forholdet deres i sesong 2.

Ender Spencer opp med Leila?

Hvem ender Spencer opp med? Som nevnt ovenfor avslutter Layla forholdet sitt til Spencer når han innrømmer følelsene sine for Olivia. Så hvem ender Spencer opp med? Selv om de har problemer å jobbe gjennom, bestemmer Spencer og Olivia seg for å gi seg selv en sjanse og avslutte sesong tre av All American sammen.

Sov Spencer og Olivia sammen?

Vegas-turen satte Spencer og Layla på veien til å komme sammen igjen med tanke på at de sov sammen i Vegas og kysset i sesongpremieren. Men uavhengig av Spencers følelser for Layla, har scenene hans med Olivia en intimitet til dem som ikke er like vennlige.

Kysser Spencer og Olivia?

Akkurat når tilbakeblikket slutter, vises Olivia mens hun ser på Spencer og Layla kysser, så det kunne ha vært Olivias minne om tiden hennes med Spencer. Nå som Spencer og Olivia er i andre romantiske forhold, kan det potensielle resultatet av at de blir sammen i løpet av sommeren ryste opp All American sesong 3.

Hvorfor slo Spencer og Layla opp?

I en flashback-episode avsløres det at Spencer hadde vært deti hemmelighet næret følelser for Olivia i lang tid, og da forholdet hans til Layla ble satt på vent på grunn av hennes psykiske helseproblemer, ga det ham sjansen til å innrømme hvordan han virkelig følte det.

Anbefalt: