Hvorfor er bulløs pemfigoid dødelig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er bulløs pemfigoid dødelig?
Hvorfor er bulløs pemfigoid dødelig?
Anonim

Bullous pemfigoid kan være dødelig, spesielt hos pasienter som er svekkede. De proksimale dødsårsakene er infeksjon med sepsis og uønskede hendelser forbundet med behandling.

Er bulløs pemfigoid livstruende?

Det kan inkludere kortikosteroidmedisiner, som prednison og andre legemidler som undertrykker immunsystemet. Bulløs pemfigoid kan være livstruende, spesielt for eldre mennesker som allerede har dårlig helse.

Hvordan er bulløs pemfigoid dødelig?

Bulløs pemfigoid forsvinner vanligvis innen 5 år, og reagerer generelt godt på behandling. Men blemmer som sprekker og blir infisert kan føre til en livstruende tilstand som kalles sepsis.

Er bulløs pemfigoid en dødelig sykdom?

Bullous pemfigoid er en kronisk, inflammatorisk, subepidermal, blemmedannelse. Hvis den ikke behandles, kan den vedvare i måneder eller år, med perioder med spontane remisjoner og eksaserbasjoner. sykdommen kan være dødelig, spesielt hos pasienter som er svekkede.

Er bulløs pemfigoid kreft?

Paraneoplastisk bulløs pemfigoid er sjelden rapportert i lungekreft, spesielt i plateepitelcellevarianter. Så deres tilstedeværelse bør øke mistanken om ulike indre maligniteter inkludert lungekreft. Den presenteres hovedsakelig med anspente, store blemmer over den erytematøse basen eller over normal hud.

Anbefalt:

Interessante artikler
Skrekker lavendel mygg?
Les mer

Skrekker lavendel mygg?

2. Lavendel. Knuste lavendelblomster produserer en duft og olje som kan avvise mygg. En dyrestudie på hårløse mus fant at lavendelolje var effektiv til å frastøte voksne mygg. Hva slags lavendel holder mygg unna? Inkluder vakker lavendel i hageplanene dine for å holde bitende mygg i sjakk.

Hvorfor barbere bikiniområdet?
Les mer

Hvorfor barbere bikiniområdet?

Tro det eller ei, de er like trygge som en vanlig plastbarberhøvel for huden din, til og med bikinilinjen, sier Dr. Rodney. "Med bare ett pass fjerner du hårene helt. Det er mindre traumer på hudoverflaten, og hårene klippes rett og slett, noe som reduserer risikoen for inngrodde hår,"

Er hematopoietiske stamceller pluripotente?
Les mer

Er hematopoietiske stamceller pluripotente?

Hematopoietiske stamceller er pluripotente og ikke bare "hematopoietiske" blodceller Mol Dis. Er hematopoietiske stamceller pluripotente eller multipotente? Hematopoietiske stamceller (HSCs) er umoden multipotent voksenstam celler som gir opphav til alle modne blodcellelinjer, demonstrerer langsiktig engraftment og er i stand til å hierarkisk rekonstituere hele hematopoetiske systemet i en kondisjonert mottaker etter infusjon.