Hvilken farge er bleeker beige?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken farge er bleeker beige?
Hvilken farge er bleeker beige?
Anonim

HC-80 Bleeker Beige Selv om den kan betraktes som en taupey beige, har den et hint av grått for å skape en myk, subtil beige. Dette passer godt sammen med kremer og off-white, i tillegg til varmere, mer tradisjonelle farger som røde, oliven og brente appelsiner.

Hvilke undertoner er i Bleeker beige?

BM Bleeker Beige (grønn undertone)

Hva er LRV-en til Benjamin Moore Bleeker beige?

RGB-verdiene for Benjamin Moore HC-80 Bleeker Beige er 206, 190, 167 og HEX-koden er CEBEA7. LRV for Benjamin Moore HC-80 Bleeker Beige er 52.79. LRV står for Light Reflectance Value og måler prosentandelen av lys som en farge reflekterer.

Hva er undertonen til Benjamin Moore Collingwood?

Collingwood har en myk, feminin, litt fiolett undertone. Vil veggene dine være fiolette? Vel, hvis du har et nordvendt rom og en hate-on for fiolett, kan det få deg til å rykke – bare litt.

Hva er undertoner av beige?

Undertonene til beige nøytrale farger kan være gul, rosa, oransje/fersken eller grønn. Noen ganger kan du legge merke til mer enn én av disse undertonene, men hvis det virkelig er en beige, vil du ikke se noen andre farger dukke opp utover disse. Beige regnes som varme nøytrale og passer best sammen med brune eller svarte tak, IKKE grå.

Anbefalt: