Gikk Abraham til Sodoma og Gomorra?

Innholdsfortegnelse:

Gikk Abraham til Sodoma og Gomorra?
Gikk Abraham til Sodoma og Gomorra?
Anonim

I beretningen i Første Mosebok åpenbarer Gud for Abraham at Sodoma og Gomorra skal ødelegges for sine alvorlige synder (18:20). Abraham ber for livet til alle rettferdige mennesker som bor der, spesielt livene til hans nevø, Lot, og hans familie.

Hvem gikk bort fra Sodoma og Gomorra?

Lots kone, bibelsk karakter, en ulydig kvinne som ble forvandlet til en s altstøtte fordi hun så tilbake for å se ødeleggelsen av Sodoma og Gomorra mens hun og familien hennes flyktet.

Da Gud fort alte Abraham at han kom til å ødelegge byen Sodoma. Hvordan reagerte Abraham?

Herren fort alte Abraham at Han kom til å ødelegge byene Sodoma og Gomorra på grunn av deres synder. Abraham prøvde å trygle ham om ikke å ødelegge dem hvis Herren fant ti uskyldige mennesker.

Hvorfor ba Abraham Gud om å skåne Sodoma og Gomorra?

Skriftlige beretninger. I beretningen i Første Mosebok åpenbarer Gud for Abraham at Sodoma og Gomorra skal ødelegges for sine alvorlige synder (18:20). Abraham ber for livet til alle rettferdige mennesker som bor der, spesielt livene til hans nevø, Lot, og hans familie.

Hvorfor ba Abraham for Sodoma?

1. Mosebok 18:16-33, der Abraham trygler til Gud for byen Sodoma. … Abraham begynner å be om at byen skal spares, hvis det bare er 50 rettferdige som er i den. Han ber frimodig: «Langt være fra degå gjøre noe slikt, å drepe den rettferdige med den ugudelige, slik at den rettferdige går som den ugudelige!

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du dytte noe?
Les mer

Kan du dytte noe?

Bruk verbet douse for å beskrive å dekke noe med vann eller annen væske. … Douse involverer ofte vann, men du kan også dyppe pommes frites i ketchup. Douse kan beskrive handlingen med å slukke et stearinlys, eller til og med slå av et lys. Hva vil det si å svelge noe?

Hvem er den serbiske tennisspilleren?
Les mer

Hvem er den serbiske tennisspilleren?

Novak Djokovic, (født 22. mai 1987, Beograd, Serbia, Jugoslavia [nå i Serbia]), serbisk tennisspiller som var en av spillets fremste utøvere i tidlig på det 21. århundre, da han vant en rekord (delt med Roger Federer og Rafael Nadal) 20 Grand Slam- titler.

Hva er en glem meg ikke baby?
Les mer

Hva er en glem meg ikke baby?

Aborterforeningens forglemmigei-eng var et minnesmerke over babyer som ble mistet under svangerskapet. Den tilbød et spesielt sted å markere de korte livene til de babyene som døde før de ble født. Hva betyr det hvis noen gir deg glemmeg-ikke?