Er håndleddet en del av hånden eller armen?

Innholdsfortegnelse:

Er håndleddet en del av hånden eller armen?
Er håndleddet en del av hånden eller armen?
Anonim

Hånden er sammensatt av mange små bein som kalles carpals, metacarpals og phalanges. De to beinene i underarmen -- radius og ulna -- møtes ved hånden for å danne håndleddet.

Er håndleddet en del av armen?

I anatomisk bruk kan begrepet arm noen ganger referere spesifikt til segmentet mellom skulderen og albuen, mens segmentet mellom albuen og håndleddet er underarmen. Men i vanlig, litterær og historisk bruk refererer arm til hele den øvre lem fra skulder til håndledd.

Er håndleddet en del av hånden din?

Bein. Den menneskelige hånden har 27 bein: karpalene eller håndleddet står for 8; metacarpals eller palm inneholder fem; de resterende fjorten er digitale bein; fingre og tommel. Håndflaten har fem bein kjent som metacarpal bein, ett til hvert av de 5 sifrene.

Hvilken del av kroppen er håndleddet?

håndleddet kobler hånden til underarmen. Den består av de distale endene av radius- og ulnabeinene, åtte karpalbein og de proksimale endene av fem metakarpale bein. Dette arrangementet av bein gir et bredt spekter av bevegelser. Håndleddet kan bøye seg, rette seg ut, bevege seg sideveis og rotere.

Hva er delene av hånden?

Parts of a Hand

  • Bein er hardt vev som gir hånden din form og stabilitet.
  • Falanges er fingerbeinene.
  • Metacarpals er den midtre delen avhåndbein.
  • Karpaler er håndleddsbeina.
  • Leddene er steder der bein passer sammen og tillater bevegelse.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når blir leslie tilbakek alt?
Les mer

Når blir leslie tilbakek alt?

"Recall Vote" er den syvende episoden av sesong 6 av NBC TV-serien Parks and Recreation, og den 97. episoden tot alt sett. Den hadde premiere 14. november 2013 og hadde 3,03 millioner seere. Hvorfor blir Leslie tilbakek alt?

Er Lucifer verdt å se?
Les mer

Er Lucifer verdt å se?

Det er definitivt et morsomt show som vil holde deg underholdt. Når det er sagt, hvis du leter etter den neste Sopranos, er ikke dette showet for deg. Lucifer og sopraner er mine to favorittprogrammer noensinne. Er Lucifer et kjedelig show?

Bli leslie tilbakek alt?
Les mer

Bli leslie tilbakek alt?

Leslie Knope Leslie Knope Showet avslører at Ron er en libertarianer, Leslie er en demokrat, og det er åpenbart at Ben er en republikaner. https://parksandrecreation.fandom.com › … Hvilket politisk parti er karakterene? | Fandom distraherer seg selv og vennene hennes fra tilbakekallingsprosessen ved å forvandle rådhuset til et hjemsøkt hus for Halloween.