Hvilken kiwi er bedre gyllen eller grønn?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken kiwi er bedre gyllen eller grønn?
Hvilken kiwi er bedre gyllen eller grønn?
Anonim

Golden kiwi inneholder noe høyere vitamin C-innhold og omtrent tretti prosent mer folat, selv om grønne kiwi har et bein som en kilde til kostfiber og har lavere sukkerinnhold. Uansett gir begge varianter av denne tropiske frukten en næringsrik punch og er et sunt, smakfullt tillegg til enhver meny.

Hvilken kiwi er best grønn eller gull?

I følge forskning har den gyldne kiwi nesten dobbelt så mye vitamin C, nok til å dekke det daglige behovet. Som en ekstra bonus er denne vakre frukten utmerket for huden! Når det gjelder kostfiber, har den grønne kiwien 1,5 ganger mer enn sin gyldne fetter.

Er Golden Kiwi sunt?

Gullkiwi (Actinidia chinensis) er en utmerket kilde til vitamin C, kostfiber, folat og andre mineraler og antioksidanter. De er en av de mest næringsrike fruktene i verden. Gullkiwien har bronsetonet, glatt, hårløs hud.

Hvilken del av en kiwi er den sunneste?

The Skin Is Very NutritiousKiwi-skinn inneholder en høy konsentrasjon av næringsstoffer, spesielt fiber, folat og vitamin E. Fiber: Dette kritiske næringsstoffet nærer de gode bakterier som lever i tarmen din.

Er gul kiwi dårlig?

Det er ikke uvanlig at en kostholdsekspert anbefaler å spise en gylden kiwi på grunn av dets naturlige sukker i stedet for en dessert med tilsatt sukker. Gylden kiwi ermer myk. En mykere tekstur kan være både en god og dårlig ting. … Andre har klaget over at den gylne kiwi er for mushy.

Anbefalt: