Kan Cassandra o'malley være en følgesvenn?

Innholdsfortegnelse:

Kan Cassandra o'malley være en følgesvenn?
Kan Cassandra o'malley være en følgesvenn?
Anonim

Cassandra O'Malley er en NPC i The Outer Worlds. NPC-er kan ikke kontrolleres av spilleren, men samhandlet med og er ofte en del av oppdrag i spillet. Noen vil spille en større rolle enn andre, og noen kan til og med rekrutteres som følgesvenner.

Hvordan kommer jeg meg ut av Cassandra O Malley?

Du kommer til stedet der Cassandra O'Malley holdes. Snakk med kvinnen - hun vil be deg slippe henne ut. I tillegg, hvis du har en tilstrekkelig utviklet overtalelse, kan du overbevise henne om å få de fredløse til å slutte å angripe deg. For å frigjøre Cassandra må du skrive ut laboratoriesikkerhetskortet.

Hva skjer hvis du beholder Anton kraner forskning?

Hvis du fortsetter å følge veipunktet inni, vil du støte på en røver som heter Cassandra, som tilfeldigvis er låst bak en dør og tilfeldigvis også har forskningen du trenger.

Hvordan kommer du til Cassandras lik i ytre verdener?

Den eneste måten å få det på er å få det til. Sørg for at du har snakket med både Anton og Cassandra, slik at du har muligheten til å hjelpe en av dem. Du må gå til portierens kontor, som ligger ved siden av kantinen. Døren vil være låst, men du bør ha nøkkelen allerede.

Hva skjer hvis du hjelper Cassandra omalley?

Hvis du bestemmer deg for å hjelpe henne escape, sier hun at hun vil gi Antons data og oppdraget vil oppdateres"finn en rømningsvei". Du kan overtale (30) henne til å la folket hennes trekke seg ned.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?
Les mer

Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?

The Red Fort Complex ble bygget som palassfortet til Shahjahanabad – den nye hovedstaden til den femte Mughal-keiseren av India, Shah Jahan. Oppk alt etter sine massive omsluttende vegger av rød sandstein, ligger det ved siden av et eldre fort, Salimgarh, bygget av Islam Shah Suri i 1546, som det danner Red Fort Complex med.

Er usdt det samme som usdt?
Les mer

Er usdt det samme som usdt?

Tether eller USDT er en type blokkjedebasert kryptovaluta støttet med samme amerikanske dollarbeløp. Hvilken er bedre USDT eller USDC? Men som verdiholder er USDC den mest gjennomsiktige stabile mynten i kryptoområdet. USDC og USDT er begge sentraliserte stabile mynter.

Hvorfor brenner asfodel?
Les mer

Hvorfor brenner asfodel?

De en gang så frodige slettene i Asphodel er nå oppslukt av glitrende flammer, etter å ha blitt oversvømmet av elven Phlegethon, hvis fryktelig overopphetede innhold kan bringe døden raskt selv til de som er motstandsdyktige mot mest varme. … Angivelig levde Asphodel Meadows en gang opp til navnet sitt.