Var kloner sir vi er ment å være forbrukbare?

Innholdsfortegnelse:

Var kloner sir vi er ment å være forbrukbare?
Var kloner sir vi er ment å være forbrukbare?
Anonim

Klonsersjant: Vi er bare kloner, sir. Vi er ment å være forbrukbare. Plo Koon: Ikke til meg.

Hvorfor sier kloner alltid sir?

Den mest åpenbare grunnen er at «Sir» er en respekt blant klonene, uavhengig av kjønn. … Ved å kalle henne «sir» gir klonene Ahsoka beskjed om at de aksepterer at hun har kommandoen, og respekterer hennes ord som leder.

Angret klonene på ordre 66?

Han snur seg for å dra da en ung jedi angriper klonene, men dessverre er tallene for mange og unggutten blir drept. … Det var sannsynligvis ingen anger for Jedi fordi ordre 66 var beslektet med en bryter som ble snudd. En bestilling implantert siden dag én.

Var kloner gode eller dårlige?

Så, hvis du noen gang har lurt på om Clone Troopers og Stormtroopers er gode eller dårlige, fortsett å lese! Clone Troopers var aldri dårlige, de var bare veldig lojale kloner som adlød en veldig ond leder, Palpatine.

Forrådte noen kloner republikken?

Så, klonene forrådte Jedi fordi øverste kansler Palpatine aktiverte ordre 66. Dessverre hadde Palpatine all rett til å gjøre det, ettersom ordre 66 var en beredskapsordre som kunne igangsettes av kansleren uten forhåndssamtykke fra et annet organ i republikken.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"