Kunne megalodon bo i Mariana-graven?

Innholdsfortegnelse:

Kunne megalodon bo i Mariana-graven?
Kunne megalodon bo i Mariana-graven?
Anonim

Ifølge nettstedet Exemplore: «Selv om det kan være sant at Megalodon bor i den øvre delen av vannsøylen over Mariana-graven, har den sannsynligvis ingen grunn til å gjemme seg i dypet. … Forskere har imidlertid avvist denne ideen og utt alt at det er ekstremt usannsynlig at megalodonen fortsatt lever.

Hvilken hai bor i Marianergraven?

Den frilled shark er en merkelig, forhistorisk hai som lever i åpent hav og tilbringer mye av tiden sin i dypt, mørkt vann langt under havoverflaten.

Kan det være en megalodon i live i dag?

Megalodon lever IKKE i dag, den døde ut for rundt 3,5 millioner år siden.

Hvilken del av havet bodde megalodonen i?

Distribusjon. Megalodonen levde i de fleste områder av havet (unntatt nær polene). Mens ungdommer holdt seg til kysten, foretrakk voksne kystområder, men kunne bevege seg ut i det åpne hav. De nordligste fossilene finnes utenfor kysten av Danmark og de sørligste i New Zealand.

Er Megalodons ekte?

megalodon, (Carcharocles megalodon), medlem av en utdødd art av megatannhai (Otodontidae) som anses å være den største haien, så vel som den største fisken, som noensinne har levd.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor mange kalorier i fulle nudler?
Les mer

Hvor mange kalorier i fulle nudler?

På thailandske restauranter hadde Drunken Noodles with Chicken 1, 120 kalorier og Chicken Pad Thai hadde 1480 kalorier. Fetes fyllnudler? Du får den karri-smaken du har lyst på, med langt færre karbohydrater, mettet fett og kalorier.

Når spilling er bra for deg?
Les mer

Når spilling er bra for deg?

I følge American Psychological Association kan det å spille videospill, inkludert skytespill, øke læring, helse og sosiale ferdigheter. Spill kan styrke en rekke kognitive ferdigheter som romlig navigering, resonnement, hukommelse og persepsjon.

Hva betyr leukocytter i urin?
Les mer

Hva betyr leukocytter i urin?

Hvis legen din tester urinen din og finner for mange leukocytter, kan det være et tegn på infeksjon. Leukocytter er hvite blodceller som hjelper kroppen din med å bekjempe bakterier. Når du har mer av disse enn vanlig i urinen, er det ofte et tegn på et problem et sted i urinveiene.