Hva brukes til å måle tykkelsen på papp?

Innholdsfortegnelse:

Hva brukes til å måle tykkelsen på papp?
Hva brukes til å måle tykkelsen på papp?
Anonim

Thickness tester brukes til å måle tykkelsen på papir, bølgepapir, papp og andre ark som er mye brukt i papirtesting, trykking, emballasjeindustri.

Hvordan måler du tykkelsen på papp?

Beregn tykkelsen

  1. Del det totale målet for bunken/bunken med papir med antall ark. For eksempel: 2 tommer/100 sider=0,01-tommers ark.
  2. I tilfelle du målte stabelen, og det ga deg mindre enn en tomme, må du gjøre det samme. For eksempel: 0,5-tommer/100 ark=0,005-tommer per ark.

Hva brukes til å måle tykkelse?

A vernier caliper er et høypresisjonsmåleverktøy som kan brukes i flere typer målinger. Den kan måle tykkelse, diameter og til og med innvendig diameter for rør.

Hvordan måler du tykkelsen på papir?

Eksempel på beregning av papirtykkelse

La oss si at du måler en pakke med papir til å være 2 tommer tykk (ca. 5,08 cm). Siden en pakke papir inneholder 500 ark, deler vi 2 tommer med 500. Dette vil da gi oss en verdi på 0,004 tommer (omtrent 0,0102 cm), som er tykkelsen på en enkelt stykke papir.

Kan vi bruke måleren til å måle tykkelsen på et papir?

Med manuelle calipere må du lese av måleren på dem for å bestemme tykkelsen. … Alle typer manualerskyvelære fungerer på samme måte. Vernier-kalipere er den vanligste typen og har en glidende skala som brukes til å måle tykkelse. Skivekalipere har en roterende skive i stedet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor lenge lever emuer?
Les mer

Hvor lenge lever emuer?

Disse kyllingene vil bli hos hannen sin i 5-7 måneder og lære de nødvendige overlevelsesferdighetene. Kyllingene er fullvoksne rundt 12 måneder, men modnes ikke kjønnsmessig før rundt 18-20 måneder. I ville emuer lever 5-10 år, men i fangenskap kan de leve 35 år.

Hvordan finner jeg dervenin?
Les mer

Hvordan finner jeg dervenin?

Dervenin er oppdragsgiveren for "The Mind of Madness." Han kan bli funnet wandering Solitude , vanligvis mellom Bards College Bards College The Bards College er en sammenføyningsfraksjon som vises i The Elder Scrolls V: Skyrim. Ligger i Solitude, består lauget av barder, poeter og offentlige foredragsholdere.

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?
Les mer

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?

Hydrocephalus ex-vacuo oppstår når et hjerneslag eller en skade skader hjernen og hjernestoffet faktisk krymper. Hjernen kan krympe hos eldre pasienter eller de med Alzheimers sykdom, og CSF-volumet øker for å fylle den ekstra plassen. I disse tilfellene er ventriklene forstørret, men trykket er vanligvis norm alt.