Bør du kjøpe aksjer uten åpningstider?

Innholdsfortegnelse:

Bør du kjøpe aksjer uten åpningstider?
Bør du kjøpe aksjer uten åpningstider?
Anonim

Før- og ettertidsmarkeder vil generelt ha mindre likviditet, mer volatilitet og lavere volum enn det vanlige markedet. 1 Dette kan ha en enorm effekt på prisen en selger ender opp med å motta for sine aksjer, så det er lurt å bruke en limit order på aksjer som kjøpes eller selges utenom normal åpningstid.

Er det dårlig å kjøpe aksjer etter arbeidstid?

aksjemarkedet er iboende risikabelt, selvfølgelig, og ved å investere kommer du til rette med den risikoen. … De største risikoene ved handel etter arbeidstid er: Lav likviditet. Handelsvolumet er mye lavere etter arbeidstid, noe som betyr at du ikke vil kunne kjøpe og selge like enkelt, og prisene er mer volatile.

Hva skjer når jeg kjøper en aksje etter arbeidstid?

Handel etter arbeidstid tar plassen etter børsdagen for en børs, og den lar deg kjøpe eller selge aksjer utenom normal åpningstid. … Handel etter arbeidstid lar investorer reagere på selskapets resultatmeldinger og andre nyheter som vanligvis finner sted før eller etter normal åpningstid.

Bør jeg kjøpe aksjer når markedet er stengt?

Fordi spreads har en tendens til å være bredere under handel etter arbeidstid, vil du sannsynligvis betale mer for aksjer enn i vanlig åpningstid. Hvis du ser en bred spredning og tror at den vil avta, kan du se ECN-ene til neste morgen og muligens få en bedre avtale.

Betyr det noe når på døgnet du kjøperlager?

Beste tider på dagen for å kjøpe eller selge aksjer

Først om morgenen, markedsvolumer og priser kan gå g alt. … Hele perioden 09:30 til 10:30 ET er ofte en av de beste timene på dagen for dagshandel, og tilbyr de største bevegelsene på kortest tid.

Anbefalt: