Skulle du finne Zora-spydet?

Innholdsfortegnelse:

Skulle du finne Zora-spydet?
Skulle du finne Zora-spydet?
Anonim

Det er et Zora-spyd. Link kan finne en i en skattekiste i Ne'ez Yohma-helligdommen. En dukker også opp under trappen som fører opp til kongen i Zoras domene. Spydet brukes av og til av Lizalfos i Lanayru-provinsen.

Hvor finner jeg et Zora-spyd?

Så hvor finner jeg et Zora-spyd? Ikke så langt unna Zora's Domain, er det et Zora-spyd som er lett å komme til og som vil gjenoppstå med hver blodmåne. Sørvest for byen, se etter en opp-ned U i veien - det er mellom Bank of Wishes og Ralis-dammen.

Er Zora-spydet uknuselig?

Disse to tridentene kan fås i Zora's Domain. De er ikke uknuselige, men en viss Zora-smed kan reparere dem eller lage kopier etter at du har slitt dem ut. De er dyre å kopiere, men det er en pålitelig metode.

Hvor er Zoras trefork?

The Ceremonial Trident ligger i Zora's Domain, under broen i den nordvestlige delen av området. Som GamerHeroes forklarer på YouTube, er det relativt enkelt å skaffe treforken. Når du har fullført Divine Beast Vah Ruta-oppdraget, vil du kunne skaffe deg den seremonielle Trident.

Hva om jeg mistet den seremonielle treforken?

The Ceremonial Trident er egentlig en forfalsket Lightscale Trident, men kan forfalskes av Dento i Zora's Domain, som også er der du finner den. … Hvis du knekker eller mister treforken,ta med Dento et Zora-spyd og fem stykker flint, så lager han en skinnende ny en.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når skrev josephus om Jesus?
Les mer

Når skrev josephus om Jesus?

De eksisterende manuskriptene til boken Antiquities of the Jews Antiquities of the Jews Josephus nedtegnet jødisk historie, med spesiell vekt på det første århundre e.Kr. og First Jewish-Roman War (66–70 e.Kr.), inkludert beleiringen av Masada.

Er boris johnson valgt?
Les mer

Er boris johnson valgt?

Johnson ble erklært leder etter at resultatene av ledervalget ble kunngjort 23. juli 2019. … Et raskt stortingsvalg ble holdt i desember 2019, og Johnson ledet det konservative partiet til deres største seier siden 1987 (under Margaret Thatcher)).

Samles jonathan og nancy?
Les mer

Samles jonathan og nancy?

Som de eneste som ikke slo opp, men kort, i sesong 3, er Jonathan og Nancy allerede seriens mest konsekvente sammenkobling, og i deres alder, er også de eneste som kan troverdig flytte sammen for å styrke forholdet deres. Ente Jonathan og Nancy opp sammen?