I udekkede medisinske behov?

Innholdsfortegnelse:

I udekkede medisinske behov?
I udekkede medisinske behov?
Anonim

Udekket medisinsk behov er definert konvensjonelt når det gjelder tilgjengelighet og tilstrekkelighet av behandlinger, farmasøytiske eller andre. Behandlinger eksisterer kanskje ikke for visse sykdommer, eller behandlinger finnes, men har blitt ineffektive, eller behandlinger finnes, men leveringsmekanismer eller formuleringer er utilstrekkelige.

Hvordan identifiserer du udekkede medisinske behov?

Et udekket medisinsk behov inkluderer et umiddelbart behov for en definert befolkning f.eks. å behandle en alvorlig tilstand med ingen eller begrenset behandling eller et lengre tids behov for samfunnet, f.eks. for å adressere utviklingen av resistens mot antibakterielle legemidler).

Hva er et udekket behov?

Hva er et udekket behov? Udekket behov for familieplanlegging er definert som prosentandelen kvinner som ikke ønsker å bli gravide, men som ikke bruker prevensjon.

Hva skjer hvis behovene ikke blir dekket?

Når et grunnleggende behov er udekket, det er et tap, for eksempel tap av trygghet, trygghet, frihet, tillit eller kjærlighet. Tap som disse har en tendens til å skape følelsesmessige tomrom.

Hva er udekkede behov ved funksjonshemming?

Hos personer med nedsatt funksjonsevne var årsakene til udekkede helsebehov mangel på penger (57,3 %), milde symptomer (13,8 %) og utilgjengelig transport (12,8 %) i synkende frekvensrekkefølge.

Anbefalt: