Er delfiner tannhvaler?

Innholdsfortegnelse:

Er delfiner tannhvaler?
Er delfiner tannhvaler?
Anonim

Mens alle hvaler, delfiner og niser faller inn under Cetacea-ordenen, er det spekkhoggernes tenner som klassifiserer dem under underordenen Odontoceti, noe som gjør dem til "tannhvaler." Spekkhoggerens tenner kan bli opptil rundt fire tommer lange.

Er alle tannhvaler delfiner?

Det korte svaret er: Ja, delfiner er en hv altype. … Hvaler kan deles inn i to grupper, disse kalles bardehval (Mysticeti) og tannhval (Odontoceti). De fleste hvaler tilhører gruppen av tannhval som alle delfiner og niser.

Er delfiner hvaler ja eller nei?

Det første er først: alle delfiner er hvaler, men ikke alle hvaler er delfiner. … Det høres kanskje forvirrende ut, men alle delfiner er ganske enkelt mindre hv altyper. Hvalordenen (Cetacea) er delt inn i flere forskjellige familier, en av dem er Delphinidae (dette inkluderer alle oseaniske delfinarter).

Er delfiner og hvaler i slekt?

Spoilervarsling, delfiner er faktisk hvaler, eller en del av hvalfamilien. Bli med oss, dette blir litt forvirrende. Vitenskapelig er alle hvaler, delfiner og niser klassifisert som Cetacea. Og innenfor Cetacea er to underordner: bardehval og tannhval.

Er delfiner barde- eller tannhvaler?

Ordenen Cetacea, som inkluderer hvaler, delfiner og niser er delt inn i to hovedgrupper: tannhvalene (Odontocetes) ogbaleen- eller hvalbeinhval (Mysticetes). Tannhvaler inkluderer delfiner, niser, så vel som de store sperm- og spekkhoggerne.

Anbefalt:

Interessante artikler
Vokser planter under led-lys?
Les mer

Vokser planter under led-lys?

LED-lys, som tilbyr lavt energiforbruk, lav varme og fargeoptimalisert for vekst, er den mest effektive, effektive og kundevennlige måten å dyrke planter hjemme enn å dyrke med fluorescerende lys eller glødelys. Kan et hvilket som helst LED-lys brukes som vekstlys?

Betyr ordet turpitude?
Les mer

Betyr ordet turpitude?

turpitude \TER-puh-tood\ substantiv.: inherent baseness: depravity; også: en grunnleggende handling. Betyr urolighet ondskap? Turpitude er definert som ondskap eller syndighet. Et eksempel på urolighet er atferd som anses som umoralsk og syndig av samfunnet.

Er hyperpatriotisme et ord?
Les mer

Er hyperpatriotisme et ord?

I daglig tale er jingoisme overdreven skjevhet når det gjelder å dømme sitt eget land som overordnet andre – en ekstrem type nasjonalisme. Hva er et ord for for mye patriotisme? Jingoism er fanatisk, overdreven patriotisme. Hvis du nekter å spise, lese, ha på deg eller diskutere noe som ikke er laget i ditt eget land, kan folk anklage deg for jingoisme.