Van dommen i Nürnberg?

Innholdsfortegnelse:

Van dommen i Nürnberg?
Van dommen i Nürnberg?
Anonim

Maximilian Schell, Oscar-vinner for 'Judgment at Nuremberg', dør i en alder av 83. … Schells lidenskapelige, men mislykkede forsvar av fire nazistiske dommere som står for retten for å dømme uskyldige ofre til døden, vant ham Oscar-utdelingen 1961 for beste skuespiller.

Gikk Judy Garland opp i vekt for dom i Nürnberg?

Judy Garland hadde gått opp betydelig i vekt siden hennes siste bilde (A Star Is Born (1954)) og ønsket å trimme ned for rollen, men siden hun spilte en fattig Tysk hausfrau, Stanley Kramer overbeviste henne om ikke å endre utseendet hennes. Spencer Tracy hadde det litt moro med Abby Mann.

Hvem er hovedpersonen i Judgment at Nürnberg?

William Shatner : Tidlig liv og karriereHærkaptein i filmen Judgment at Nuremberg (1961), om Nürnberg-rettssakene etter andre verdenskrig.…

Hvor gammel er Maximilian Schell?

Han var 83. Schell døde på et sykehus i Innsbruck, Østerrike, med sin kone, Iva, ved sin side, sier Baumbauer til CNN. «Han led av en lang sykdom,» sa Baumbauer.

Er Maximilian Schell og Maria Schell i slekt?

Hun var eldre søster til skuespilleren Maximilian Schell og mindre kjente skuespillere Carl Schell (1927-2019) og Immaculata "Immy" Schell (1935-1992). … Maria Schell begynte på kommersiell trening, men kom snart inn i filmbransjen da hun møtte den sveitsiske skuespilleren og regissøren Sigfrit Steiner.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).