Levde ouranosaurus med spinosaurus?

Innholdsfortegnelse:

Levde ouranosaurus med spinosaurus?
Levde ouranosaurus med spinosaurus?
Anonim

Ouranosaurus bodde sannsynligvis i et elvedelta, sammen med den andre dinosauren med seilrygg, Spinosaurus. … Det var hovedbyttet til store rovdyr som karnosauren Carcharodontosaurus, krokodillen Sarcosuchus, og muligens også den seilte Spinosaurusen også Nigersaurus.

Hva levde med Spinosaurus?

Spinosaurus levde i et fuktig miljø med tidevannsleiligheter og mangroveskoger sammen med mange andre dinosaurer, i tillegg til fisk, krokodylomorfer, øgler, skilpadder, pterosaurer og plesiosaurer.

Hvor bodde Ouranosaurus?

Ouranosaurus nigeriensis er en 7 m lang (23 fot) iguanodont-dinosaur. Den ble oppdaget i 1973, i 110 millioner år gamle forekomster fra tidlig kritt i Sahara-avfallet i Niger. Denne afrikanske fetteren til den europeiske dinosauren Iguanodon ble beskrevet i 1976 av den franske paleontologen Philippe Taquet.

Hvem er fienden til Spinosaurus?

Spinosaurus erstattet Tyrannosaurus som hovedantagonist. Ifølge filmens rådgivende paleontolog, John Horner, basert på spinosaurus størrelse, er det en unik skapning, og ingen andre dyr ligner den.

Hvilket miljø levde Ouranosaurus i?

Ouranosaurus nigeriensis var en planteeter. Den er beregnet å ha veid fra 1 til 2 t (1,1 til 2,2 tn.). Den levde i flomsletten skoger med trebregner og primitive bartrær-et stort habitatforskjellig fra Sahara i dag.

Anbefalt: