Skal jeg lese Percy Jackson før heroes of olympus?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg lese Percy Jackson før heroes of olympus?
Skal jeg lese Percy Jackson før heroes of olympus?
Anonim

Juana Det er unødvendig for deg å lese Percy Jackson-serien før du leser The Hero's of Olympus. Karakterer og hendelser fra Percy Jackson-serien er imidlertid inkludert i Hero's of Olympus-serien, så hvis du vil ha bakgrunnen for noen av karakterene, bør du lese den forrige serien.

Hva bør jeg lese før Heroes of Olympus?

Jeg vil sannsynligvis anbefale at du leser Percy Jackson-serien før heltene i Olympus-serien, fordi det vil hjelpe deg å forstå handlingen og karakterene bedre. Også i heltene i Olympus-serien er det referanser til den forrige Percy Jackson-boken.

Når bør jeg lese Percy Jackson og de greske heltene?

The Gods/Heroes kan leses når som helst, ettersom de er de gamle greske legendene, ikke en del av Percys historie. Historiene som følger med appen er ikke nødvendige for de andre, men hvis du vil, kan du lese dem når som helst etter Percy Jackson og Olympians, siden det er det du trenger for å forstå dem.

Kommer Percy Jackson eller Heroes of Olympus først?

Dette er den originale serien; derfor bør det leses først. Nå bør du lese novellesamlingen The Demigod Files, ettersom de fleste av historiene finner sted under/etter Percy Jackson and the Olympians.

Utar Annabeth Percy?

Så ja, Annabeth juksetpå Percy og knuste hjertet hans. Camp snudde seg mot ham og nå ble han kidnappet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du dytte noe?
Les mer

Kan du dytte noe?

Bruk verbet douse for å beskrive å dekke noe med vann eller annen væske. … Douse involverer ofte vann, men du kan også dyppe pommes frites i ketchup. Douse kan beskrive handlingen med å slukke et stearinlys, eller til og med slå av et lys. Hva vil det si å svelge noe?

Hvem er den serbiske tennisspilleren?
Les mer

Hvem er den serbiske tennisspilleren?

Novak Djokovic, (født 22. mai 1987, Beograd, Serbia, Jugoslavia [nå i Serbia]), serbisk tennisspiller som var en av spillets fremste utøvere i tidlig på det 21. århundre, da han vant en rekord (delt med Roger Federer og Rafael Nadal) 20 Grand Slam- titler.

Hva er en glem meg ikke baby?
Les mer

Hva er en glem meg ikke baby?

Aborterforeningens forglemmigei-eng var et minnesmerke over babyer som ble mistet under svangerskapet. Den tilbød et spesielt sted å markere de korte livene til de babyene som døde før de ble født. Hva betyr det hvis noen gir deg glemmeg-ikke?