Kjøpte esab termisk lysbue?

Innholdsfortegnelse:

Kjøpte esab termisk lysbue?
Kjøpte esab termisk lysbue?
Anonim

ESAB ommerker og utvider serien med bærbare stick- og TIG-omformere. … Tidligere solgt under merkevarene Thermal Arc og Tweco , ESAB tilbyr nå ET (ESAB TIG), ES (ESAB Stick) og Fabricatorâ Serie med 3-i-1 MIG/Stick/TIG-omformere.

Hvem kjøpte Thermal Arc?

Thermal Arc er nå en avdeling av Victor Technologies, en verdensleder innen lysbuesveiseteknologi. Victor bestemte seg for å blande Thermal Arc-navnet inn i Tweco-merket. Som Thermal Arc sier på sin nettside, er Thermal Arc og Tweco nå ett.

Hvem eier ESAB-sveising?

ESAB er verdensledende innen produksjon av sveise- og skjæreutstyr og forbruksvarer. Colfax Corporation kjøpte ESAB i 2012 for å legge grunnlaget for en ny vekstplattform med et sterkt glob alt fotavtrykk. Grunnleggeren av ESAB oppdaget sveiseprosessen i 1904.

Hvilke selskaper eier ESAB?

Alle merker

  • Exaton Speci alty Filler Metals. …
  • GCE® er nå en del av ESAB-familien. …
  • Victor® Gassutstyr - Leder innen gassutstyr. …
  • Thermal Dynamics® - Avansert plasmaskjæring. …
  • Tweco® - Buesveisetilbehør og MIG-pistoler. …
  • Stoody® - Anerkjent oppfinner og ledende produsent av hardfacing legeringer.

Er Thermal Arc et godt merke?

Selv om den ikke er like god som en sveiser av industrikvalitet, er Thermalarc 181i er et godt alternativ for lette sveisejobber. Så hvis du er ny i denne bransjen eller noen som elsker å gjøre små DIY-prosjekter, ville ikke den termiske lysbuen 181i være et dårlig valg. På den annen side klager noen på den dårlige kvaliteten og holdbarheten.

Anbefalt: