Er jalapenojuice bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er jalapenojuice bra for deg?
Er jalapenojuice bra for deg?
Anonim

Jalapeños er en allsidig og næringsrik frukt som kan nytes på en rekke måter. De inneholder capsaicin, en forbindelse som sannsynligvis står for mange av helsefordelene deres, inkludert vekttap, smertelindring, forbedret hjertehelse og lavere sårrisiko.

Er jalapenos bra for hjertet ditt?

Chilepepper som cayenne, jalapeño og habanero inneholder capsaicin og kan bidra til å beskytte deg mot hjertesykdom. Enten du elsker paprika eller ikke tåler varmen, her er noen interessante opplysninger om den brennende frukten: De kan hjelpe til med å beskytte hjertet ditt mot høyt kolesterol, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Er jalapenos bra for tarmbakterier?

Jalapeños er kjent for å også gi en dose antioksidanter. Vitamin C er det som gir disse antioksidantene, som bidrar til å stoppe celleskade på kroppen. Antioksidanter kan også hjelpe mot bakterier i magen og hjelpe til med å forebygge magesår.

Er jalapenos bra for leveren din?

Chili har et løfte om å forhindre leverskade og progresjon. Sammendrag: Ny forskning viser at det daglige inntaket av capsaicin, den aktive forbindelsen i chilipepper, ble funnet å ha gunstige effekter på leverskader.

Er jalapeñopepper bra for leddgikt?

Jalapenos og ingefær har betennelsesdempende egenskaper som hjelper til med å lindre smerter forbundet med leddgikt. Nektarinene, rød pepper, appelsin og limejuice gir sykdomsbekjempende antioksidanter og vitamin C.

Anbefalt: