Kan arbeidere betales cis?

Innholdsfortegnelse:

Kan arbeidere betales cis?
Kan arbeidere betales cis?
Anonim

CIS gjelder ikke for betalinger til ansatte, siden betalinger til ansatte dekkes av PAYE/NIC-systemet. CIS gjelder imidlertid for selvstendig næringsdrivende underleverandører og enkeltpersoner.

Hvilke handler er unntatt fra CIS?

Det er også enkelte jobber som er unntatt fra ordningen, inkludert:

  • arkitektur og oppmåling.
  • stillasutleie (uten arbeidskraft)
  • teppetilpasning.
  • leverer materialer.
  • arbeid på byggeplasser som tydeligvis ikke er bygging, for eksempel drift av kantine eller tomteanlegg.

Kan en arbeider være selvstendig næringsdrivende?

Alle selvstendig næringsdrivende bygningsarbeidere må fylle ut selvangivelse. Det er viktig at du er klar over hvilke tillatte utgifter du kan kreve mot inntekten. … I utgangspunktet er alle utgifter du har pådratt deg som er helt og utelukkende for arbeidet ditt, fradragsberettiget.

Hvem kan få bet alt CIS?

Hva er Construction Industry Scheme (CIS)?

  • du betaler underleverandører for byggearbeid.
  • bedriften din utfører ikke byggearbeid, men du har brukt mer enn 3 millioner pund på bygging i løpet av de 12 månedene siden du foretok din første betaling (i dette tilfellet er du kjent som en "antatt entreprenør")

Hvilket arbeid kvalifiserer for CIS?

CIS dekker alt "bygge"-arbeid– dette inkluderer dekorasjon, reparasjoner, riving ogrelatert arbeid. Både de som betaler og de som mottar betalinger må registrere seg. Alle business-to-business-betalinger er dekket.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken nettdrift er et merke?
Les mer

Hvilken nettdrift er et merke?

Alternativ to. Åpne Microsoft Word-, Excel- eller PowerPoint-applikasjonen. På Hjem-fanen, i Font-delen, klikk på Font-rullegardinlisten og velg Wingdings-fonten. Lag et hakesymbol ved å trykke og holde alt=""Image", og deretter skrive 0252 ved å bruke det numeriske tastaturet på høyre side av tastaturet.

Har iriserende hai skjell?
Les mer

Har iriserende hai skjell?

Selv om det ikke er noen artsspesifikke sykdommer du trenger å bekymre deg for med iriserende hai, må du fortsatt holde øye med vanlige plager. Siden disse steinbitene ikke har skjell, gjør det dem litt mer utsatt for ulike hudsykdommer. Har iriserende haier ryggrad?

Hvordan døde kong Joram?
Les mer

Hvordan døde kong Joram?

Jehu henrettet Jehoram ved å skyte ham i ryggen med en pil og fikk kroppen hans kastet inn på åkeren til jisreelitten Naboth, som straff for foreldrenes synd da de ulovlig stjal Nabots land. Da Joram og hans andre familiemedlemmer døde, tok Akab-dynastiet slutt.