Er diazepam og klonazepam det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er diazepam og klonazepam det samme?
Er diazepam og klonazepam det samme?
Anonim

Er Valium og Klonopin det samme? Valium (diazepam) og Klonopin (klonazepam) er benzodiazepiner foreskrevet for behandling av angst- og anfallslidelser. Valium brukes også til å behandle muskelspasmer og symptomer på alkoholabstinens.

Hva er forskjellen mellom diazepam og klonazepam?

Valium (diazepam)

Klonopin (klonazepam) kan brukes til umiddelbar lindring av panikkanfall og anfall, men er ikke beregnet på langsiktig behandling. Hjelper deg å slappe av. Valium (diazepam) er effektivt for sporadisk eller kortvarig bruk for angst og muskelspasmer.

Kan jeg ta diazepam og klonazepam sammen?

Interaksjoner mellom legemidlene dine

Bruk av diazePAM sammen med clonazePAM kan øke bivirkninger som svimmelhet, døsighet, forvirring og konsentrasjonsvansker. Noen mennesker, spesielt eldre, kan også oppleve svekkelse i tenkning, dømmekraft og motorisk koordinasjon.

Hvilket medikament ligner på klonazepam?

Clonazepam er en angstdempende medisin i benzodiazepinfamilien, den samme familien som inkluderer diazepam (Valium), alprazolam (Xanax), lorazepam (Ativan), flurazepam (Dalmane)), og andre. Klonazepam og andre benzodiazepiner virker ved å forsterke effekten av gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen.

Er clonazepam en sterk benzo?

Høy-styrke benzodiazepinliste. Med enlang halveringstid: klonazepam (Klonopin)

Anbefalt: