Hvilken farge er papirhvitt?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken farge er papirhvitt?
Hvilken farge er papirhvitt?
Anonim

Paper White av Benjamin Moore er den perfekte lysenøytrale grå. Den lener seg ikke for kald eller for varm, men har i stedet en myk kremet følelse.

Hvilken farge er Paperwhite?

Amazon's Kindle Paperwhite kommer nå i fire farger: svart, blå, plomme og salvie.

Er papir hvitt GRÅT eller hvitt?

Paper White Is The Ideal Gray-White Neutral Paint Sammenlignet med varme off-white som Benjamin Moores Simply White, ser den ut som en kjølig grå. De grønne undertonene forhindrer imidlertid at den virker kjøligere og mer blå i rom med lite naturlig lys.

Er papiret hvitt i fargen?

Amazons Kindle Paperwhite kommer nå i to nye farger, plomme og og salvie (via The Digital Reader). Det betyr at Paperwhite nå er tilgjengelig i fire forskjellige farger - da Amazon reviderte Paperwhite i november 2018, kunne du bare få den i svart, og Amazon introduserte "twilight blue" i juli i fjor.

Hvilke undertoner har Paper White?

En veldig anvendelig hvit med en blågrå undertone, denne utsøkte nyansen antyder den tidløse elegansen til en håndskrevet lapp på vakkert preget skrivesaker.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.