Hvordan få poengmultiplikatorer hos subway-surfere?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få poengmultiplikatorer hos subway-surfere?
Hvordan få poengmultiplikatorer hos subway-surfere?
Anonim

Multiplikatorer er avgjørende for å få høye poengsummer i Subway Surfers. De kan økes permanent ved å fullføre et sett med 3 oppdrag. Jo høyere multiplikator du har, desto lettere er det å få toppscore. For eksempel er det lettere å få en viss poengsum med en 10x multiplikator enn en 5x multiplikator.

Hva gjør en poengmultiplikator i Subway Surfers?

2x Multiplier er en power-up i Subway Surfers. Når den plukkes opp, dobles poengmultiplikatoren, slik at spilleren kan få dobbelt så mange poeng i løpet av en bestemt tidsperiode. For eksempel, hvis poengmultiplikatoren er X5, vil den være X10 når oppstarten tas opp.

Hva er den høyeste poengsummen i Subway Surfers?

Hva er verdensrekorden for Subway Surfers høye poengsum? For øyeblikket er den høyeste poengsummen i Subway Surfers 2, 000, 001, 660 og spilleren som har rekorden er Karim Mayur.

Hvordan fungerer poengmultiplikatoren?

En effekt som øker antall poeng opptjent i et spill, ved å multiplisere den normale poengbelønningen med en positiv faktor. For eksempel betyr en "x2"-multiplikator at spilleren mottar det dobbelte av poengene de norm alt ville.

Hvordan fungerer partitur i Subway Surfers?

Score på Subway Surfers forteller you hvor mye poeng du fikk mens du spilte. Jo lenger du spilte, jo høyere poengsum er din. Poengsummen er plassert ved siden av multiplikatoren til høyre.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"