Hvor å gjøre skade er ofte prisverdig mening?

Innholdsfortegnelse:

Hvor å gjøre skade er ofte prisverdig mening?
Hvor å gjøre skade er ofte prisverdig mening?
Anonim

Dette sitatet, "Jeg er i denne jordiske verden, hvor jeg kan gjøre skade / er ofte prisverdig, å gjøre godt en gang / regnes for farlig dårskap" betyr at taleren, Lady Macduff Lady Macduff Lady Macduff er en karakter i William Shakespeares Macbeth. Hun er gift med Lord Macduff, Thane of Fife. Hennes opptreden i stykket er kort: hun og sønnen blir introdusert i Act IV Scene II, en klimascene som ender med at de begge blir myrdet på Macbeths ordre. https://en.wikipedia.org › wiki › Lady_Macduff

Lady Macduff – Wikipedia

har nettopp oppdaget fra en budbringer at hun er målet for en morder, og hun føler at hun ikke har gjort noe g alt for å fortjene å bli myrdet.

Er skade ofte prisverdig?

I denne jordiske verden … å gjøre skade er ofte prisverdig, å gjøre godt en gang regnet som farlig dårskap.

Hvem sa hvor skulle jeg fly jeg har ikke gjort noen skade, men jeg husker at nå er jeg i denne jordiske verden hvor det ofte er prisverdig å gjøre skade å gjøre godt noen ganger regnet?

Men jeg husker at nå er jeg i denne jordiske verden; hvor å gjøre skade Er ofte prisverdig, å gjøre godt en gang Beregnet for farlig dårskap, anklager ved Macbeths tilgitt grusomhet for å skade uskyldige mennesker.

Hvem sier at jeg ikke har gjort noen skade, men at jeg husker at nå er jeg i denne jordiske verden?

Sitat av William Shakespeare: «Jeg har ikke gjort noen skade. Men jeghusk at nå er jeg i…”

Hvorfor skulle jeg fly jeg har ikke gjort noe skade?

Macbeth finner ut at Macduff har flyktet fra landet, men han beordrer fortsatt at hans kone, Lady Macduff, og deres navnløse sønn skal drepes. En budbringer ankommer slottet for å advare Lady Macduff om denne trusselen. Hun svarer på meldingen hans, "Hvor skal jeg fly? / Jeg har ikke gjort noen skade […]", som betyr "hvor skal I rømme hen?

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan døde pompey?
Les mer

Hvordan døde pompey?

Den 28. september ble Pompeius invitert til å forlate skipene sine og komme i land ved Pelusium. Da han forberedte seg på å gå ned på egyptisk jord, ble han forræderisk slått ned og drept av en offiser fra Ptolemaios. Hvem drepte Pompeius?

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?
Les mer

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?

Ikke-konkurrerende hemming oppstår når en inhibitor binder seg til enzymet på et annet sted enn det aktive stedet. I noen tilfeller av ikke-konkurrerende hemming, antas inhibitoren å binde seg til enzymet på en slik måte at den fysisk blokkerer det normale aktive stedet.

Kan brian mccook snakke russisk?
Les mer

Kan brian mccook snakke russisk?

McCook er ikke russisk selv, men tok flere russiske språkkurs og brukte et kassettbånd k alt «Pronounce It Perfectly» for å mestre aksenten. … Som Katya var McCook vertskap for et månedlig dragshow k alt "Perestroika" på Jacques Cabaret.