Hvem er landsby-md?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er landsby-md?
Hvem er landsby-md?
Anonim

VillageMD har hovedkontor i Chicago, Illinois. Vi har vokst til å jobbe med primærpleieleverandører på tvers av 200+ klinikker i 13 markeder. Våre Village Medical-klinikker er praktisk plassert i store storbyområder, og pasienter har utvidet tilgang via virtuell pleie og primæromsorg i hjemmet.

Blir VillageMD offentlig?

En rekke børsintroduksjoner for helsetjenester på tvers av digitale helse- og helsetjenester ble annonsert i begynnelsen av april. VillageMD, en leverandør av primærhelsetjenester støttet av Walgreens, planlegger en børsnotering til en verdivurdering på opptil 10 milliarder dollar, noe som vil tillate selskapet å skaffe opptil 1 milliard dollar, ifølge Bloombergs rapport.

Hvem er administrerende direktør i Village Medical?

Tim Barry, administrerende direktør, VillageMD, snakket eksklusivt til The Silicon Review. Nedenfor er et utdrag. I helsevesenet vårt er det utallige pasienter som håndterer flere kroniske tilstander, som tar flere medisiner hver dag i en industri på 3 billioner dollar – men det fungerer ikke for dem.

Hvor mange ansatte har VillageMD?

VillageMD har 734 ansatte.

Hvor mange leverandører har VillageMD?

VillageMD og Village Medical har vokst til å inkludere mer enn 2 800 leger på tvers av ni markeder, er ansvarlige for omtrent 600 000 liv og administrerer 4 milliarder dollar i totale medisinske utgifter i verdibaserte kontrakter. For å lære mer, besøk www.villageMD.com.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).