Hvordan døde romeo og julia?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan døde romeo og julia?
Hvordan døde romeo og julia?
Anonim

Når han hører fra tjeneren sin at Juliet er død, kjøper Romeo gift fra en apoteker i Mantua. … Romeo tar giften sin og dør, mens Juliet våkner fra sitt dopede koma. Hun får vite hva som har skjedd av Friar Laurence, men hun nekter å forlate graven og stikker seg selv.

Hvem drepte Romeo og Julie?

I stykket Romeo og Julie er det mange hendelser som fører til at de to hovedpersonene dør. Det er mange personer som er ansvarlige for døden til Romeo og Julie, og noen av disse karakterene er Tyb alt, Capulet og Friar Lawrence.

Hvorfor tok Romeo selvmord?

Romeo har drept seg selv fordi han tror at Juliet er død. Han vil ikke leve uten henne. Romeo er ikke klar over at Julies sovetilstand er midlertidig. Broder Laurence kommer snart for å vekke Juliet og ta henne ut av graven.

Hvorfor tok Juliet sitt eget liv?

Romeo tar gift

Romeo er fortvilet og kjøper noe dødelig gift og drar til Capulet-hvelvet. Når han ser Juliet, drikker han giften slik at han kan være med henne i himmelen. Juliet våkner endelig for å se Romeo der sammen med henne - men hun innser raskt at han har drukket gift. … Så i stedet dreper hun seg selv med Romeos dolk.

Døde Romeo eller Julie først?

Romeo og Julies død skjer i en sekvens av sammensatte stadier: først drikker Juliet en trylledrikk som får henne til å se død ut. Romeo tenker at hun er død, og drikker deretter en gift som faktisk dreper ham. Juliet ser ham død og stikker seg selv gjennom hjertet med en dolk.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).