Når skal man bruke kriker og kroker?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man bruke kriker og kroker?
Når skal man bruke kriker og kroker?
Anonim

små mellomrom i noe eller deler av noe som er vanskelig å nå: Disse fiskene henger gjerne under korallhoder, avsatser eller i andre kriker og kroker. En tannbørste kan rengjøre kriker og kroker som svamper og filler ikke kan nå.

Hva betyr uttrykket kriker og kroker?

: every place: over alt Vi søkte i hver krik og krok.: hver del Han kjenner hver krok og krok av den motoren.

Hva er forskjellen mellom kriker og kroker?

2 svar. I OEDs definisjoner ser nook ut til å ha betydningen av en slags hjørne, mens en krok er en slags åpning eller sprekk. Sammen dekker de en rekke mulige steder der et grundig søk kan foretas.

Hva er en knock and cranny?

Substantiv. kriker og kroker (flertall kriker og kroker) (idiomatisk) Et sted eller en del av et sted, spesielt lite eller avsidesliggende.

Er kriker og kroker?

Merk: En krok er et hjørne eller en fordypning i en vegg, og en krok er en smal åpning eller gap. Se også: krok og krok.

Anbefalt:

Interessante artikler
Vokser planter under led-lys?
Les mer

Vokser planter under led-lys?

LED-lys, som tilbyr lavt energiforbruk, lav varme og fargeoptimalisert for vekst, er den mest effektive, effektive og kundevennlige måten å dyrke planter hjemme enn å dyrke med fluorescerende lys eller glødelys. Kan et hvilket som helst LED-lys brukes som vekstlys?

Betyr ordet turpitude?
Les mer

Betyr ordet turpitude?

turpitude \TER-puh-tood\ substantiv.: inherent baseness: depravity; også: en grunnleggende handling. Betyr urolighet ondskap? Turpitude er definert som ondskap eller syndighet. Et eksempel på urolighet er atferd som anses som umoralsk og syndig av samfunnet.

Er hyperpatriotisme et ord?
Les mer

Er hyperpatriotisme et ord?

I daglig tale er jingoisme overdreven skjevhet når det gjelder å dømme sitt eget land som overordnet andre – en ekstrem type nasjonalisme. Hva er et ord for for mye patriotisme? Jingoism er fanatisk, overdreven patriotisme. Hvis du nekter å spise, lese, ha på deg eller diskutere noe som ikke er laget i ditt eget land, kan folk anklage deg for jingoisme.