Kan ar rahman snakke hindi?

Innholdsfortegnelse:

Kan ar rahman snakke hindi?
Kan ar rahman snakke hindi?
Anonim

Musikkkomponist A R Rahman trollet nylig et anker ved lydlanseringen av filmen hans 99 sanger da hun snakket på hindi, men hvorfor. … Ankeret ønsket Rahman velkommen på tamil og byttet deretter til hindi for å velkommen Ehan.

Er Rahman en hindu?

Rahman var født hindu, men han og familien hans konverterte til islam i 1988, og på den tiden skiftet han navn fra A. S. Dileep Kumar til Allah Rakha Rahman.

Er AR Rahmans mor en hindu?

Rahman ble introdusert for Qadiri tariqa da hans yngre søster var alvorlig syk i 1984. Moren hans var en praktiserende hindu. I en alder av 23 konverterte han til islam sammen med andre familiemedlemmer i 1989, og skiftet navn til Allahrakha Rahman (A. R. Rahman).

Hva koster AR Rahman?

Nettoverdien til Rahman Sir er estimert til å være rundt 24 millioner USD, som i indisk valuta er omtrent 178 Crore Indian Rupee (dvs. ett hundre og syttiåtte millioner INR). Han krever en enorm godtgjørelse på 9 Crore per film.

Hvorfor lager ikke AR Rahman musikk?

Oscar-vinnende musikkkomponist AR Rahman sier at han ikke får nok arbeid i hindifilmindustrien fordi «det er en hel gjeng som jobber mot ham», rapporterte nyhetsbyrået PTI. … ' Jeg hørte det, og jeg sa: 'Ja ok, nå forstår jeg hvorfor jeg gjør mindre (arbeid) og hvorfor de gode filmene ikke kommer til meg.

Anbefalt: