Har Blackberry sluttet å lage telefoner?

Innholdsfortegnelse:

Har Blackberry sluttet å lage telefoner?
Har Blackberry sluttet å lage telefoner?
Anonim

I 2015 refokuserte BlackBerry sin forretningsstrategi og begynte å lansere Android-baserte smarttelefoner, som begynte med BlackBerry Priv-glidebryteren og deretter BlackBerry DTEK50. 28. september 2016 kunngjorde BlackBerry at ville slutte å designe sine egne telefoner til fordel for lisensiering til partnere.

Slipper BlackBerry en ny telefon i 2020?

Da OnwardMobility lisensierte BlackBerry-merket, kunngjorde den i midten av 2020 at den ville lansere en ny telefon i nordamerikanske og europeiske markeder en gang i første halvdel av 2021. Den kan også sendes i asiatiske markeder, men sannsynligvis på et senere tidspunkt.

Er BlackBerry-telefoner utgått?

Etter at morselskapet Research in Motion avviklet BlackBerry-linjen i 2016, tok den kinesiske produsenten TCL opp lisensen og begynte å lage BlackBerry-telefoner i 2017. … 31, som TCL sier det vil fortsette å støtte i minst to år til.

Når sluttet de å lage BlackBerry-telefoner?

Den siste Blackberry-telefonen, Key2, ble utgitt i 2018 under Kinas TCL Communication. Enheten på $649 hadde også et fysisk Qwerty-tastatur i stedet for en berøringsskjerm.

Vil BlackBerry fortsatt fungere i 2022?

Den 4. januar 2022 vil enheter som kjører på disse tjenestetilbudene ikke lenger fungere pålitelig, inkludert for data, telefonsamtaler, SMS og 9-1-1-funksjonalitet. Vi har valgt å forlenge vårtjeneste frem til da som et uttrykk for takk til våre lojale partnere og kunder.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.