Vil møll spise kashmir?

Innholdsfortegnelse:

Vil møll spise kashmir?
Vil møll spise kashmir?
Anonim

Møllarver foretrekker fibre av animalsk opprinnelse, inkludert ull, mohair, kashmir, pels og fjær. De er spesielt tiltrukket av mørke, varme, fuktige rom og skitne klær (spesielt uvaskede gjenstander som kan ha dvelende kroppsoljer eller matrester).

Hvordan unngår du at møll spiser kashmir?

Slik beskytter du kashmirgensere mot møll. Møller elsker å legge eggene sine i kashmir, da larvene kan spise de naturlige fibrene. For å holde dem unna, plasser sedertrekuler i skuffene og skapet. Du kan også lage poser av duftende urter som lukter fantastisk for folk, men forferdelig for møll.

Hvordan stopper jeg møllhull i genseren?

Ekstreme temperatursvingninger kan drepe møll, så pakk berørte gensere inn i plastposer, og plasser i fryseren i et par dager. Fjern og luft i et varmt rom, og frys deretter i et par dager til. Plasser lavendelposer, sedertrekuler og til og med conkers sammen med klærne dine for å avvise møll.

Hvilke stoffer spiser ikke møll?

Møllarver unngår heldigvis å spise syntetiske stoffer og bomullsstoffer med mindre de er blandet med en animalsk fiber. Det er fordi syntetisk materiale og bomullsmateriale ikke inneholder keratin.

Hva dreper møll umiddelbart?

Bruk varmt vann og høy varme i tørketrommelen, hvis mulig. For klær som ikke kan vaskes eller tørkes varmt, legg våte klær i fryseren i en dag for å drepe larver og egg. Brukeddik for å hjelpe. Vask og skrubb alle områder du har funnet larver eller egg med en eddik- og vannløsning.

Anbefalt: