Kan hunder spise erter?

Innholdsfortegnelse:

Kan hunder spise erter?
Kan hunder spise erter?
Anonim

Ja, hunder kan spise erter. Grønne erter, snøerter, sukkererter og hage- eller engelske erter er alle OK for hunder å finne i bollen deres av og til. Erter har flere vitaminer, mineraler, og er rike på protein og høy på fiber. Du kan mate hunden din med ferske eller frosne erter, men unngå hermetiske erter med tilsatt natrium.

Hvorfor er erter dårlige for hunder?

Som mange hermetiske grønnsaker har hermetiske erter vanligvis mye tilsatt natrium, som er skadelig for hunder (og mennesker). Når det gjelder ertebelger, som en tommelfingerregel, hvis mennesker kan spise belgen, kan hunden din det også.

Hvor mye erter kan jeg gi hunden min?

En håndfull erter er alt for mange til å gi selv en stor hund. Erter bør alltid mates med måte for å forhindre luft i magen og oppblåsthet. Hold deg til en teskje erter for små raser og en spiseskje for større raser. Hvis hunden din aldri har spist erter før, gi dem bare én eller to mat for å se hvordan de tar til dem.

Kan jeg gi hunden min kokte erter?

Hunder kan spise grønne erter: Tilberedt som en ingrediens i et hjemmelaget måltid som er balansert med en god proteinkilde. Som en sprø frossen godbit. … Unngå hermetiske erter siden de kan inneholde mye natrium.

Hva skjer hvis en hund spiser grønne erter?

1 Å spise for mange erter kan føre til at hunden din opplever gass- og magebesvær, så fôr sparsomt og ikke del den ut med en håndfull. Ikke gi erter til hunder med nyreproblemer. Erter inneholder puriner,som norm alt er ufarlige, men kan være farlige for hunder med nyresykdom.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan døde pompey?
Les mer

Hvordan døde pompey?

Den 28. september ble Pompeius invitert til å forlate skipene sine og komme i land ved Pelusium. Da han forberedte seg på å gå ned på egyptisk jord, ble han forræderisk slått ned og drept av en offiser fra Ptolemaios. Hvem drepte Pompeius?

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?
Les mer

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?

Ikke-konkurrerende hemming oppstår når en inhibitor binder seg til enzymet på et annet sted enn det aktive stedet. I noen tilfeller av ikke-konkurrerende hemming, antas inhibitoren å binde seg til enzymet på en slik måte at den fysisk blokkerer det normale aktive stedet.

Kan brian mccook snakke russisk?
Les mer

Kan brian mccook snakke russisk?

McCook er ikke russisk selv, men tok flere russiske språkkurs og brukte et kassettbånd k alt «Pronounce It Perfectly» for å mestre aksenten. … Som Katya var McCook vertskap for et månedlig dragshow k alt "Perestroika" på Jacques Cabaret.