Skal jeg gå til whistler eller banff?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gå til whistler eller banff?
Skal jeg gå til whistler eller banff?
Anonim

Den største forskjellen vil være folkemengdene. Begge vil være opptatt, men Whistler vil være mye travlere enn Banff. Når det gjelder loddrett, har begge fjellene noen veldig bratte ting, så igjen, massevis av ting for middels skiløpere som deg.

Er Whistler verdt et besøk?

På toppen av fjellet vil du fortsatt se snø og is selv på toppen av sommeren, og du trenger noen ekstra lag for å holde deg komfortabel, men erfaring er vel verdt det. Tidlig på sesongen kan du til og med se gigantiske isvegger ved Pika's Traverse og gå fra den ene gondolbanen til den andre.

Hvor mange dager trenger du i Whistler?

Så, hvor mange dager bør du tilbringe i Whistler? Folk bør bruke mellom 3 og 5 hele dager i Whistler både sommer og vinter. Dette er den beste måten å nyte området og oppleve de beste aktivitetene som skigåing om vinteren og fotturer om sommeren.

Er Whistler bra for nybegynnere?

Whistler-fjellet er veldig nybegynnervennlig, med et læringsområde med dekkede magiske teppeheiser, og massevis av snømåking og selvtillitskapende grønne løyper. … Whistler Mountain er et bra sted å starte dagen, siden det vanligvis er mer sol om morgenen, før du kjører Peak 2 Peak til Blackcomb om ettermiddagen.

Er det verdt å gå til Banff?

Banff er en vakker by i hjertet av de kanadiske Rockies og Calgary er i utgangspunktet en prærieby. Luftenlukter godt der og naturen kan ikke slås. Det er verdt å kjøre for helt klart! Ha det gøy!

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.