Hvilke planter tiltrekker seg blåbåndsbier?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke planter tiltrekker seg blåbåndsbier?
Hvilke planter tiltrekker seg blåbåndsbier?
Anonim

Planter for å tiltrekke blåbåndsbier til hagen din

  • Abelia.
  • Begonias.
  • Blue-bell creeper.
  • Brachycomes.
  • Buddleia.
  • Chilli.
  • Sigarplanter (Cuphea)
  • Duranta.

Hvilke planter liker blåbåndsbier?

Blåbåndsbier fôrer på en rekke eksotiske og innfødte blomster som Hibbertia scandens, Melastoma malabathricum subsp malabathricum, tomat, chili, basilikum, buddleia, lavendel, abelias, Leucophyllum og sigarplanter (Cuphea).

Hva tiltrekkes blå bier?

Mange ville bier foretrekker blomster i det fiolett-blå området, delvis fordi disse blomstene har en tendens til å produsere store mengder nektar.

Hvordan blir du kvitt blåbåndsbier?

Hvis du vil ha en naturlig måte å fjerne biene i hagen din på, er en eddikspray et flott alternativ. Lag en brusflaskefelle. Brenn ved eller papir under bikuben om natten. Mange huseiere har lykkes med å fjerne bier ved å henge insektsjakker rundt gårdene sine, spesielt de som bruker sluk (søte dufter).

Hvor går blåbåndsbier om vinteren?

Blåbåndbier flyr ikke om vinteren

I reirgravene er umodne bier (k alt prepupper) krøllet opp inne i de forseglede cellene sine. Disse prepuppene blir sovende om vinteren og holder seg inne i cellene til været blir varmere om våren.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"