Hva er meningen med salmagundi?

Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen med salmagundi?
Hva er meningen med salmagundi?
Anonim

1: en salattallerken med hakket kjøtt, ansjos, egg og grønnsaker ordnet på rader for kontrast og kledd med en salatdressing. 2: en heterogen blanding: potpurri. Synonymer Eksempelsetninger Lær mer om salmagundi.

Hvem var salmagundi?

& Others, ofte referert til som Salmagundi, var et satirisk tidsskrift fra 1800-tallet laget og skrevet av den amerikanske forfatteren Washington Irving, hans eldste bror William og James Kirke Paulding. Samarbeidspartnerne produserte tjue utgaver med ujevne mellomrom mellom 24. januar 1807 og 15. januar 1808.

Hva er Melange på engelsk?

Det kommer fra det mellomfranske verbet mesler, som betyr "å blande." "Mélange" er faktisk ett av flere franske bidrag til den engelske ordmassen for diverse blandinger. … Det er også den mindre kjente "gallimaufry" (som betyr "hodgepodge"), som kommer fra det mellomfranske galimafree (som betyr "lapskaus").

Hva betyr ansjos?

: en som helst av en familie (Engraulidae) av små fisker som ligner sild som inkluderer flere (som Engraulis encrasicholus) som er viktige matfisker som brukes spesielt i forretter, som garnityr, og for å lage sauser og relishes.

Hva er en Farago?

substantiv, flertall far·ra·goes. en forvirret blanding; hodgepodge; medley: en farrago av tvil,frykt, håp og ønsker.

Anbefalt: