Er Lume deodorant anmeldelser?

Innholdsfortegnelse:

Er Lume deodorant anmeldelser?
Er Lume deodorant anmeldelser?
Anonim

Som naturlige deodoranter går, Lume er ganske bra. Jeg er mye mindre funky enn jeg var med de siste 4 typene jeg prøvde. Jeg har bare brukt den i noen få dager, så jeg bestemmer meg fortsatt for om jeg har funnet den jeg vil sitte fast med. Ikke sikker på at stavskjemaet er virkelig vellykket for søknad.

Er Lume-deodoranten trygt for private deler?

Lume er den Første deodoranten som er trygg å bruke hvor som helst Under brystene, hudfolder, mageknapper, føtter og private deler.

Er Lume-deodoranten virkelig naturlig?

Lume Deodorant er avledet fra naturlige ingredienser og fungerer bedre og lenger enn andre ledende naturlige deodoranter. Den er fri for aluminium og natron og er vegansk og grusomhetsfri. … Lume er vannbasert, så det vaskes rent av huden og klærne.

Hvilken deodorant kan sammenlignes med Lume?

Kopari deodorant har en 100 % plantebasert formel. Den er fri for aluminium, parabener, silikon, ftalater og natron. Formelens blanding av kokosnøttvann, kokosnøttolje og salvieolje virker for å berolige huden, inkludert sensitive hudområder som Lume også.

Har Lume en merkelig lukt?

Ingen sur lukt. Ingen stinker! Helt ærlig, det er virkelig noe. Jeg har lært for lenge siden at det ikke er svetten som forårsaker lukt, men bakteriene som gjør det, og så selv med svette luktet jeg ingenting!

Anbefalt: