Hvem er nicky i hemmelighetene hun holder på?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er nicky i hemmelighetene hun holder på?
Hvem er nicky i hemmelighetene hun holder på?
Anonim

Nicky er faktisk Agathas eksmann og faren til hennes dødfødte barn, Chloe. Hun drepte ham fordi hun fryktet at han ville avsløre hemmeligheten hennes til moren hennes. I scenene før hans død møtte Agatha Nicky på en kafé – og han så ut til å være mer enn litt mistenksom.

Hvem er Nikki i hemmelighetene hun holder på?

Nicky spilles av Richard Sydenham i The Secret She Keeps.

Er Simon faren i hemmelighetene hun holder på?

I det nye dramaet The Secrets She Keeps spiller Ryan Simon Beecher, familievennen til Meghan og Jack O'Shaughnessy, som Meghan hadde en affære med. I serien har Simon mistanker om at han er faren til Meghans ufødte barn.

Finnes babyen i hemmeligheten hun holder på?

I 17 dager visste ikke Karen og Robert Humphries om datteren deres var i live eller død. Men mot alle odds ble babyjenta funnet og returnert til familien hennes.

Hvem er faren i hemmeligheten hun holder på?

I slutten av serien bytter hun DNA-pinnen fra den nye babyen Ben med en tatt fra et av hennes andre barn hun tidligere hadde med Jack. Så mens DNA-testen avslører at babyen er Jacks, blir den sanne identiteten til faren aldri bekreftet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"