Hva er større cm eller mm?

Innholdsfortegnelse:

Hva er større cm eller mm?
Hva er større cm eller mm?
Anonim

Millimeter En millimeter er 10 ganger mindre enn en centimeter. Avstanden mellom de mindre linjene (uten tall) er 1 millimeter. 1 centimeter=10 mm.

Hvilken er 2 cm eller 2mm større?

2 mm til cm (Konverter 2 millimeter til centimeter) Legg først merke til at mm er det samme som millimeter og cm er det samme som centimeter. Når du ber om å konvertere 2 mm til cm, ber du altså om å konvertere 2 millimeter til centimeter. En millimeter er mindre enn en centimeter.

Er 14 mm større enn 1 cm?

14mm tilsvarer 1,4 cm. Derfor er 14mm større. 1 cm=10 mm.

Hvilken størrelse er 10 mm i tommer?

10mm=bare over 3/8 tomme. 11 mm=nesten 7/16 tomme.

Hva er forholdet mellom CM og MM?

En millimeter er en lengdeenhet som er lik en tusendel av en meter, mens en centimeter er en lengdeenhet som er lik en hundredel av en meter. 2. Millimeteren brukes til å måle nedbør mens centimeteren brukes til å måle snøfall.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har en larve brystkasse?
Les mer

Har en larve brystkasse?

Disse og andre spesialiserte termer er definert i ordlisten over spesialiserte termer. Larven (eller larven) har en mer eller mindre sylindrisk kropp som består av tre hovedkroppsdeler: hodet, thorax, og magen (figur 1 og 2). Hva er kroppsdeler til larver?

Hvor gammel er umberto tozzi?
Les mer

Hvor gammel er umberto tozzi?

Umberto Antonio Tozzi er en italiensk pop- og rockesanger og komponist. I løpet av karrieren har han solgt over 70 millioner plater på forskjellige språk internasjon alt, og hans største internasjonale hits er: «Stella Stai», «Gloria», «Tu» og «Ti Amo».

Hvorfor tilberedes Grignard-reagens under vannfri tilstand?
Les mer

Hvorfor tilberedes Grignard-reagens under vannfri tilstand?

(a) Grignard-reagens bør tilberedes under vannfrie forhold. … (a) Grignard-reagenser er veldig reaktive. I nærvær av fuktighet reagerer de og gir alkaner. Derfor bør Grignard-reagenser tilberedes under vannfrie forhold. Hvorfor tilberedes Grignard-reagens under vannfrie forhold?