Hva er pandoramusikk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er pandoramusikk?
Hva er pandoramusikk?
Anonim

Pandora er en ledende plattform for oppdagelse av musikk og podcast, og gir en svært personlig lytteropplevelse til omtrent 70 millioner brukere hver måned med sitt proprietære Music Genome Project® og Podcast Genome Project ®-teknologi – enten hjemme eller på farten – gjennom mobilappen, nettet og …

Er Pandora-musikk gratis?

Gratis Pandora er vår annonsestøttede radiotjeneste. Som en gratis lytter kan du lage stasjoner basert på favorittartistene, sangene og sjangrene dine. … Pandora Plus er $4,99/måned eller $54,89/år.

Hva er Pandora-musikk og hvordan fungerer det?

Pandora er en app for musikkstrømming og oppdagelse. Den lar deg lage "stasjoner" basert på sanger, artister eller sjangere du liker, som deretter spiller relaterte sanger. For hver stasjon kan du velge hvilke sanger du liker eller ikke liker, noe som vil føre til at Pandora spiller flere sanger som ligner på de du liker.

Hvor mye koster Pandora?

Pandora Premium er $9,99 USD/måned eller $109,89 USD/år (pluss skatt der det er aktuelt), med mindre du kvalifiserer for student- eller militærrabatt. Pandora Premium Family er $14,99 USD månedlig eller $164,89 årlig.

Er Pandora bedre enn Spotify?

Pandora er veldig lik når det kommer til kvaliteten og variasjonen til deres kuraterte spillelister. … Mens Pandora Stations er mye bedre enn Spotify Radio, veier Spotify opp for det ved å ha enbedre oppdagelsesalgoritme. Om du foretrekker musikkoppdagelsesstilen til Spotify eller Pandora er helt opp til preferanse.

Anbefalt: