Vil legge fornærmelse til skade?

Innholdsfortegnelse:

Vil legge fornærmelse til skade?
Vil legge fornærmelse til skade?
Anonim

: å gjøre eller si noe som gjør en dårlig situasjon enda verre for noen Folk ble tvunget til å jobbe lengre timer, og for å legge fornærmelse til skade, bestemte selskapet seg for å ikke gi lønnsøkninger.

Hvordan legger du fornærmelse til skade?

Eksempelsetninger

  1. Bedriften avslo søknaden hans om jobb, og for å legge fornærmelse til skade, nektet han å betale utgiftene hans.
  2. Jeg kom allerede for sent til jobben som satt fast i trafikken, og for å legge fornærmelse til skade, ble jeg stoppet av politiet for høy fart.

Hvor kommer det å legge fornærmelse til skade fra?

Å legge fornærmelse til skade betyr å gjøre en dårlig situasjon verre ved å legge til den dårlige situasjonen med flere problemer, ydmykelse eller hån. Legg fornærmelse til skade er en veldig gammel setning, den kommer fra en av fablene fort alt av Aesop, som bodde i antikkens Hellas. Den aktuelle fabelen er The Bald Man and the Fly.

Hva er meningen med formspråket legge s alt til skade?

frase. Hvis noen eller noe gnir s alt inn i såret, de gjør den ubehagelige situasjonen du er i enda verre, ofte ved å minne deg på dine feil eller feil.

Hva er forskjellen mellom skade og fornærmelse?

Som substantiv forskjellen mellom fornærmelse og skade

er at fornærmelse er en handling eller form for tale med overlegg ment å være frekk mens skade er skade på kroppen til et menneske eller dyr.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan døde pompey?
Les mer

Hvordan døde pompey?

Den 28. september ble Pompeius invitert til å forlate skipene sine og komme i land ved Pelusium. Da han forberedte seg på å gå ned på egyptisk jord, ble han forræderisk slått ned og drept av en offiser fra Ptolemaios. Hvem drepte Pompeius?

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?
Les mer

Hvilken er en ikke-konkurrerende hemmer?

Ikke-konkurrerende hemming oppstår når en inhibitor binder seg til enzymet på et annet sted enn det aktive stedet. I noen tilfeller av ikke-konkurrerende hemming, antas inhibitoren å binde seg til enzymet på en slik måte at den fysisk blokkerer det normale aktive stedet.

Kan brian mccook snakke russisk?
Les mer

Kan brian mccook snakke russisk?

McCook er ikke russisk selv, men tok flere russiske språkkurs og brukte et kassettbånd k alt «Pronounce It Perfectly» for å mestre aksenten. … Som Katya var McCook vertskap for et månedlig dragshow k alt "Perestroika" på Jacques Cabaret.