Hva er et godt forhold mellom midje og hofte?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et godt forhold mellom midje og hofte?
Hva er et godt forhold mellom midje og hofte?
Anonim

Kvinner bør ha et midje/hofteforhold under 1,0 - a. 90 eller lavere. Det viser denne studien – som ble gjort hos eldre mennesker. Men tanken her er at intraabdominal fett er dårlig for helsen din.

Hva er et godt forhold mellom hofte og midje?

I følge Verdens helseorganisasjon (WHO) er en sunn WHR: 0,9 eller mindre hos menn . 0,85 eller mindre for kvinner.

Er 0,7 et godt forhold mellom midje og hofte?

En WHR på 0,7 for kvinner og 0,9 for menn har vist seg å korrelere sterkt med generell helse og fruktbarhet. Kvinner innenfor 0,7-intervallet har optimale nivåer av østrogen og er mindre utsatt for store sykdommer som diabetes, kardiovaskulære lidelser og eggstokkreft.

Hva er den ideelle midjestørrelsen for en kvinne?

For din beste helse bør midjen din være mindre enn 40 tommer rundt for menn, og mindre enn 35 tommer for kvinner. Hvis det er større enn det, kan det være lurt å snakke med legen din om hva dine neste trinn er, inkludert å gå ned i vekt. Du kan ikke redusere midjen eller noen annen del av kroppen din.

Er 0,8 et godt forhold mellom midje og hofte?

Det ideelle forholdet mellom midje og hofte for kvinner er under 0,8 og for menn er mindre enn 0,9. I følge Verdens helseorganisasjon (WHO) anses menn med en WHR høyere enn 0,9 og kvinner med en WHR over 0,8 som overvektige.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.